مواد لازم برای پاستیل انار

  •  شکر:یک دوم پیمانه
  • گلوکز:  مایع یک چهارم پیمانه
  • پودر ژلاتین :یک چهارم پیمانه
  • آب میوه طبیعی (آب انار) :150 میلی لیتر (تقریبا یک پیمانه سر خالی)

 

طرز تهیه پاستیل انار

ابتدا یک ظرف فلزی بردارید و شکر، پودر ژلاتین، گلوکز و آب میوه را داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

 

 


خوشمزه ترین مزه ها پیمانه ,چهارم پیمانه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

askingalexandria web design املاک شمال ایزدی bostoblack ویناز چت | سون چت | چت روم سون | سون چت اصلی modeling asd پسته رویال دانلود