مقدمه: میزان تولید سیب زمینی در کشور حدود 4.8 میلیون تن تخمین زده شده است. سیب زمینی جایگاه مهمی در سبد غذایی خانواده‌ها دارد و سرشار از ترکیبات غذایی مغذی است. این محصول منبع مهم کربوهیدرات، پروتئین و مواد معدنی است که قیمت مناسبی دارد و به راحتی در منزل، محل کار و مسافرت قابل مصرف است. بسته به ذائقه افراد به شکل های مختلف: سرخ کرده، آب پز، کبابی و . مصرف می شود. سیب زمینی بالاترین درصد پروتئین را در خانواده سبزیجات غده ای داراست و پروتئین آن دارای زمینی ,پروتئین منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اخبار تعطیلی ملغمه مجله ساختمان سایت کیف درسی ????️????️چشم دل نامه????️????️ پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان